Daniel Belda Merlot Reserva 2000

Daniel Belda
Shiraz
2001

Daniel Belda
Pinot Noir
2001

14 maanden gerijpt op eikenhout.
14 maanden gerijpt op eikenhout.
12 maanden gerijpt
op eikenhout.
Deze wijn heeft een volle smaak en is fluweelzacht. Een echte wijn om lang te bewaren. In 15 jaar zal deze wijn alsmaar beter worden. Maar de wijn is ook zeer geschikt om direct van te genieten bij vlees- en zwaardere maaltijden.
Deze wijn is een rondborstige en karaktervolle wijn geproduceerd na de oogst van 2001. De druivensoort is de overbekende Shiraz-druif, welke een bijzonder goede wijn levert. De toekomstige productie is erg veelbelovend.
Een typische wijn te bewaren maar, ook om direct te drinken. Een wijn van buitengewone kwaliteit, die in de laatste fase van het fermentatieproces heeft gerijpt op nieuwe eikenhouten vaten samen met de schillen. Robijn rode wijn met het aroma van rood fruit en de kenmerkende gebrande koffiesmaak.

Daniel Belda
Gran Reserva Negra 1994

Daniel Belda
Ponsalet
Monastrell Jove

Eusebio La Costa Tempranillo
Criança 2000

3 jaar gerijpt op eikenhout.
 
16 maanden gerijpt op eikenhout.
Deze wijn is geproduceerd van de overbekende "Cabernet-Sauvignon-druif" Het is een volle, kruidige, diep paarsrode wijn met een complex aroma van zwarte bessen, viooltjes,zoethout, seder en vanille.
"Een Klasse wijn!"
De Monastrell is een typische mediterrane druif . Met deze druivensoort heeft men deze jonge wijn met afwisselend karakter geproduceerd. De wijn moet licht gekoeld worden geserveerd.
Deze vroegrijpe druif geeft een wijn die lang heeft gerijpt op eikenhout en die zich zeer soepel en zacht laat drinken. Het is een klassieke wijn onder de Spanse wijnen. Zij is flueelzacht, fruitig, kruidig en zeer aromatisch. Zeer geschikt bij roodvlees en wildgerechten.

Daniel Belda
Tempranillo Reserva 1995

de Montes de vino Cabernet-Sauvignon
Crianza 2000

Simon de Monfort
Cabernet-Sauvignon
Crianza 2000

16 maanden gerijpt op eikenhout.
14 maanden gerijpt op eikenhout.
14 maanden gerijpt op eikenhout.
De Temranillo - een vroegrijpe druif - heeft hiervoor een rode wijn voortgebracht, die minimaal 3 jaar heeft gerijpt op eikenhout. Een echte "klassieker" onder de Spaanse wijnen. Een flueelzachte, fruitige, kruidige en zeer aromatisch wijn om plezierig te drinken bij roodvlees en wildgerechten.
Deze prachtige wijn is speciaal door ons geselecteerd voor ons eigen label. De wijn is geproduceerd van een druivensoort, die wereldwijd het breedst is verspreid. Deze druif is uitermate geschikt voor een karaktervolle wijn. Het is een volle, kruidige, diep paarsrode wijn met een complex aroma. Een streling voor uw tong!
Daniel Belda heeft met deze wijn een uiterst selectief product gecreëerd. De wijn is van de overbekende Cabernet-Sauvignon-druif, die wereldwijd wordt verbouwd. Van deze druivensoort produceert men een volle, kruidige, diep paarsrode wijn gekenmerkt door een complex aroma van: zwarte bessen, ceder, zoethout, viooltjes en vanille.

Simon de Monfort
Reserva
1995

Simon de Monfort
Tempranillo
Crianza 1999

Borrasca
Tinto
2000

18 maanden gerijpt op eikenhout.
10 maanden gerijpt op eikenhout.
Deze prachtige reserva is geproduceerd van de overbekende druif, de Cabernet-Sauvignon. De productie van deze wijn vergt een perfecte druif. Men kan rekenen op een stevige wijn met een volle structuur en een sterk tanninegehalte. De wijn is uitermate geschikt om lang te bewaren.
De Tempranillo-druif is een vroegrijpe mediterrane soort en van een zeer brote betekenis in Spanje. Zij levert zowel jonge wijnen als crianza wijnen. Deze varieteit moet minimaal 2 jaar worden opgeslagen, waarvan minimaal 6 maanden op eikenhout.
De Borrasca is een rode biologische wijn van hoogwaaardige kwaliteit. De wijn is geproduceerd van de Monastrell-druif in het gebied Fica El Pou, ten westen van Monovar. De wijn heeft een opvoeding van 20 maanden op Frans eikenhout in vaten van 300 en 500 liter. Alcoholpercentage: 14,5% Zeer geschikt om lang te bewaren.

Domaine
Croix Maro
2001

       
Coteaux  du Languedoc
   
De Croix Maro is gesitueerd op de oude terrassen met de bijzondere grondsoort uit het Villa-francienne tijdperk. Met grote zorg heeft men een karaktervolle wijn ontwikkeld. Voornamelijk op basis van de Shiraz-druif. De Grenache- en de Mourvedere-druiven geven de wijn haar finesse. Het is een soepele, robijnrode wijn met het aroma van olijven en gebrande koffie.